top of page

Falske streams og spillelisteplasseringer


Nettsider som tilbyr streams mot betaling har eksistert i mange år. Det samme har betaling for spillelisteplasseringer. Man må ALDRI betale for slike tjenester. Prisen kan variere, men er som regel imponerende lav og lett å bli fristet av. Det er ulike meninger og diskusjoner om at dette er en snarvei til suksess, men det er det altså ikke. Mange artister som har brukt slike tjenester som dette har blitt fjernet fra Spotify og svartelistet. Dette er så klart noe vi ikke ønsker skal skje med våre artister.

Derfor har vi en hovedregel: Ikke betal for streams eller spilleliste plasseringer via streamingtjenestene.

Nettsidene som tilbyr disse tjenestene kan se veldig profesjonelle ut. Derfor øker sjansen for at folk prøver det ut. Det er også normalt at artister eller band mottar Instagram meldinger fra tilfeldige kontoer som tilbyr streams eller spillelisteplasseringer mot betaling.

Det er ikke alltid like lett å vite om det man ser på internett er legitimt. Hvis du skulle finne en tjeneste dere ønsker å teste - gjerne kontakt oss først slik at vi kan gjøre research for å finne ut om dette er lurt eller ikke.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page