ARTISTER VI JOBBER MED

NOEN EKSEMPLER

Victoria Nadine
Victoria Nadine.png

Pop-artist, influencer og YouTube vloggeren Victoria Nadine har blitt superaktuell etter utgivelsen “Be Okay” fikk høy oppmerksomhet fra pressen og sosiale medier og gikk over trehundretusen streams på få dager. Omtalt av 730.no som “hele Norges sweetheart”. Victoria er uten tvil en artist på vei oppover i Norsk pophierarki.

Ol’ Burger Beats
Ol' Burger Beats.jpg

Dyktig hip hop produsent og DJ fra Oslo med foten innenfor Lo-Fi beats-scenen og som har oppnådd solid eksponering via spillelisteplasseringer. Han har samarbeidet med flere artister og her det er lurt å følge med fremover!

Rykkinfella
Rykkinnfella.jpg

Alexander Rykkinnfella Austheim er en ettertraktet musikkprodusent fra Rykkinn i Bærum. Siden oppstarten i 2005 har han oppnådd flere titalls millioner streams. Han utgjør 1/3 av gruppen JCY, og har i tillegg flere russelåt-hits. Sjekk ut musikken hans!

Ingeborg Walther
Ingeborg Walther.png

Høsten 2020 ble vi godt kjent med Ingeborg Walther (21) som virkelig overbeviste med sine Stjernekamp-prestasjoner på NRK1 hver lørdag. Hun tok en imponerende tredjeplass, og har siden gitt ut egen musikk på norsk til veldig gode kritikker. Ingeborg er aktiv på TikTok og Instagram, der hun har tusenvis av følgere - og på YouTube har hun bl.a. 28 millioner streams på en duett hun gjorde i The Voice i 2017.

Ole Evenrud

Ole trenger vel strengt talt ingen nærmere introduksjon. Popicon, hitmaker, produsent og innehaver av eget studio i Halden. Ole ga nettopp ut "Det vanskelige 6. Albumet" som er en fryd for øret  og foten.

Ole trenger vel strengt talt ingen nærmere introduksjon. Popicon, hitmaker, produsent og innehaver av eget studio i Halden. Ole ga nettopp ut "Det vanskelige 6. Albumet" som er en fryd for øret  og foten.

Regnvær
Regnvær.png

Regnvær fra Bodø fant sammen i 2015, og har spilt hundrevis av konserter over hele landet. Musikken skildrer på ungdommelig vis sterke følelser omkring tema som kjærlighet, nostalgi og det å finne seg selv som menneske.

Kati Ran
Kati Ran.png

Kati Ran er en selvlært nederlandsk vokalist og folkeinstrumentalist som synger et unikt nordisk selvskrevet repertoar. Kati står for alle aspekter av prosjektet; fra komponering og lyrisk skriving til produserte album og promoterings musikkvideoer. Vokalisten spiller en rekke historiske folkemusikkinstrumenter, som svenske nøkkelharpe, hamret dulcimer, norske Kraviklyra, overtonefløyte, beinfløyte, finsk kantele, perkusjon og mer.

Knut Marius
Knut Marius.png

Knut Marius vant årets Stjernekamp på NRK1. Han slo allerede i gjennom da han vant The Voice på TV2 i 2013. Han har gitt ut musikk med bandet Red Hot og nå jobber han med låter til nytt album i eget navn. Høsten 2020 gav han ut sine første singler på norsk, etter å ha gitt ut flere låter på engelsk.

Sissel Kyrkjebø
Sissel_Kyrkjebø.jpg

Sissel fra Bergen er et av Norges aller største nasjonale ikoner. Hennes opptreden på Vinter-OL i 1994 var et markant løft for hennes tidlige musikkarriere og hun har siden den tid utgitt et stort antall album som har oppnådd flere titalls millioner streams og høyt platesalg. Hun har gitt ut musikk på norsk, svensk og engelsk.

CELIIN
CELIIN.jpg

CELIINs alternative poplåter skiller seg tydelig ut med mørke og unike melankolske tekster. Selv beskriver hun tekstene i låtene som kjærlighetsbrev, noe som er unikt og skaper et sterkere bånd med lytterne. I 2020 skal hun utgi mer spennende og fengende musikk så følg med!

PLUSS MANGE, MANGE FLER

IndigoBoom

Digital Distribusjon

DIN MUSIKK PÅ

OG ALLE DE ANDRE