ARTISTER VI JOBBER MED

NOEN EKSEMPLER

Evann McIntosh

Evanns hit “What Dreams Are Made Of” ble utgitt i oktober og tok karrieren hennes til ett nytt nivå. Hun har siden da nådd hele 8 millioner streams ved hjelp av appen TikTok. Musikkstilen er en miks av R&B og pop, og Evanns vokaler og sjangermiks gjør henne til en unik artist som bør sjekkes ut!  

Ol’ Burger Beats

Dyktig hip hop produsent og DJ fra Oslo med foten innenfor Lo-Fi beats-scenen og som har oppnådd solid eksponering via spillelisteplasseringer. Han har samarbeidet med flere artister og her det er lurt å følge med fremover!

Rykkinfella

Alexander Rykkinnfella Austheim er en ettertraktet musikkprodusent fra Rykkinn i Bærum. Siden oppstarten i 2005 har han oppnådd flere titalls millioner streams. Han utgjør 1/3 av gruppen JCY, og har i tillegg flere russelåt-hits. Sjekk ut musikken hans!

Akuvi

Pop-artist fra Asker som var finalist i årets Melodi Grand Prix. Låten «Som du er» som ble utgitt i januar har allerede oppnådd høy eksponering, og dette er en låt du ikke vil gå glipp av. Karrieren til denne talentfulle artisten er i gang og det vil være lurt å holde et øye med henne fremover!

Ole Evenrud

Ole trenger vel strengt talt ingen nærmere introduksjon. Popicon, hitmaker, produsent og innehaver av eget studio i Halden. Ole ga nettopp ut "Det vanskelige 6. Albumet" som er en fryd for øret  og foten.

Ole trenger vel strengt talt ingen nærmere introduksjon. Popicon, hitmaker, produsent og innehaver av eget studio i Halden. Ole ga nettopp ut "Det vanskelige 6. Albumet" som er en fryd for øret  og foten.

Bokassa

Bokassa spilte support for Metallica på deres sommerturné i 2019 og skal spille support for Judas Priest i 2020. I tillegg har de spilt på Øya, Stavern og Pstereo-festivalen. Deres unike stil i hardcore/punk-sjangeren har nådd et stort publikum og den legendariske trommisen Lars Ulrich hyllet dem som sitt nye favorittband!

Kaveh

Kaveh er rapper, låtskriver, produsent og artist fra Grünerløkka. Musikkarrieren hans startet for 10 år siden, og han har de siste årene vært en av Norges mest omdiskuterte og omtalte rappere. Kaveh er mest kjent for sin låt med OnklP «Snufs». Han må høres!

Resirkulert

Det nordnorske bandet Resirkulert har vært aktive siden 2012 og kommer ikke til å stoppe med det første. De byr på norsk poprock og er kjent for energiske og underholdende live-opptredener. Deres unike titler, gøyale tekster og fengende refreng er noe de kommer til å ta de langt!

Sissel Kyrkjebø

Sissel fra Bergen er et av Norges aller største nasjonale ikoner. Hennes opptreden på Vinter-OL i 1994 var et markant løft for hennes tidlige musikkarriere og hun har siden den tid utgitt et stort antall album som har oppnådd flere titalls millioner streams og høyt platesalg. Hun har gitt ut musikk på norsk, svensk og engelsk.

CELIIN

CELIINs alternative poplåter skiller seg tydelig ut med mørke og unike melankolske tekster. Selv beskriver hun tekstene i låtene som kjærlighetsbrev, noe som er unikt og skaper et sterkere bånd med lytterne. I 2020 skal hun utgi mer spennende og fengende musikk så følg med!

PLUSS MANGE, MANGE FLER

IndigoBoom

Digital Distribusjon

DIN MUSIKK PÅ

OG ALLE DE ANDRE