top of page

Indigoboom skal bytte teknisk platform

I løpet av de neste månedene skjer det viktige ting for deg som Indigoboom artist eller label. Indigoboom skal over på en sterkt oppgradert innholdsplatform (Den delen av Indigoboom du bruker til opplasting og statistikk). Trenger jeg å gjøre noe i forbindelse med platformbyttet?? Du behøver ikke gjøre noe som helst. Vi tar oss av alt. Det er viktig at medlemskapet ditt ikke er utløpt ettersom utløpte medlemmer ikke blir flyttet over til ny platform. Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt dette med utløpt medlemskap på vår vanlige supportmail. Hva med mine historiske tall og statistikker? Salgshistorikken din er dessverre ikke kompatibel med det nye systemet og blir derfor borte etter

systemomlegginga. Det betyr naturligvis ikke at streamingtall på de ulike tjenestene blir borte, bare rapportgrunnlaget i ditt system. Kan jeg laste ned historiske tall og statistikker før dere legger om til nytt system? Vi anbefaler alle som tror de får behov for disse historiske dataene laster dem ned i løpet av de neste tre til fire ukene. Dette gjøres ved å klikke på “sales”ikonet rett etter login og så velge: sales search (under analytics) . Her kan man skape mange ulike rapporter og laste ned etter behov. Disse rapportene kan være kritisk underlag til revisor eller regnskapsfører. I tillegg til SMS varslingen som du nettopp fikk vil det bli sendt ut to påminnelser rundt dette med nedlasting av historiske data.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page