top of page

SLIK FUNGERER YOUTUBE CONTENT ID

Indigoboom leverer musikk fra sine artister til et system som kalles Youtube Content ID, Systemet identifiserer og administrerer innhold som lastes opp på YouTube. Dette sikrer deg som innholdseier mot at musikken din blir brukt uten at du tjener noe på det.

Videoer som lastes opp til YouTube, blir kontrollert opp mot en database med filer som er sendt inn av innholdseiere.

Når systemet gjenkjenner musikk, blir inntekter fra eventuell reklame som vises foran og rundt den videoen utbetalt til deg via oss. Laster du opp en låt du har gitt til Youtube Content ID via oss, får du et varsel fra Youtube om at musikken er under copyright control via Merlin/Phonofile. Dette varselet kan du trygt si ja til ettersom de representerer deg og pengene kommer inn på din Indigoboom konto. Se video under for ytterligere forklaring av Youtube Contetn ID

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page