top of page

TJEN NESTEN DOBBELT SÅ MYE PÅ STREAMING

IndigoBoom

Digital Distribusjon

Når du bruker IndigoBoom for å få musikken din ut på Spotify og alle de andre tjenestene får du betaling for mekaniske rettigheter av oss. Men det er mer å tjene på streaming. TONO henter nemlig også penger for musikkbruk fra strømmetjenestene.

 

TONO betaler deg for hver stream. Med andre ord kan øke strømmeinntektene dine ved å være medlem og registrere musikken din hos TONO. TONO henter også inn andre fremføringsinntekter for deg.

 

Men, vil du ha disse pengene må du altså først bli TONO-medlem og så registrere musikken din hos TONO. (Dette kan du gjøre etter utgivelse, men ikke vent mer enn et år)

 

Vi kan ikke få sagt ofte nok hvor viktig dette er. TONO har et utmerket online registreringssystem som gjør prosessen enkel og gratis for deg.

Kort om TONO:

I 2014 har mer enn 26 000 norske komponister, låtskrivere, tekstforfattere og musikkforlag forvaltningskontrakt med TONO. Noen jobber heltid med å skape musikk. Andre skriver og fremfører musikk på fritiden. I TONO er det rom for alle som skriver musikk som blir fremført offentlig.

DIN MUSIKK PÅ

OG ALLE DE ANDRE

bottom of page