top of page

Indigoboost

Er du en hardtarbeidende og målrettet artist med ambisiøse mål? Vil du nå ut til et bredere publikum og stå på større scener? Da kan det være DEG Indigoboost ser etter!

 

Vi speider kontinuerlig etter nye talenter vi ønsker å jobbe med. Her er det ikke noe påmeldingsskjema annet enn at vi kontakter deg som har knekt din musikalske kode og utarbeidet en helhetlig “pakke”.

 

Med en sterk katalog, en profesjonell sound, et tydelig image og en gjennomtenkt og innholdsrik profil på sosiale medier, kan du bli vår nye satsning! Er du klar til å ta steget videre i karrieren?

 

I samarbeid med oss vil du få eksklusiv tilgang til ekspertise og nettverk som kan hjelpe deg å sette dypere spor på musikkscenen. Med vår erfaring og kompetanse hjelper vi deg med planlegging og markedsføring av prosjektet. Vi setter strategimøter, forskutterer marketingbudsjett for hjelpe deg å nå målene dine, i tillegg til prioritert synlighet på alle våre kanaler.

Noen av våre suksesshistorier:
Randi Oline – fra Limpi til TikTok-suksess! Med tidsaktuelle tekster, uforglemmelige melodier og ærlige produksjoner, har stjernskuddet på kort tid høstet Norsk Viseforums Artiststipend, gått viral på sosiale medier, reaktualisert visesjangeren og blitt spillelistet på landets største radiokanaler. Er du også klar for å bli en “stemme og følge med på”?
Randi Oline
_image00014_3MB_edited.jpg
Victoria Nadine – fra Skien til stjernene! Denne gullstrupen er en av de som brukte oss som springbrett til å oppnå sine drømmer. Hun kan skilte med P3 Gull- og Spellemannsnominasjoner og Spotify-listetoppere, og vi er mildt sagt stolte av å ha vært en del av reisen! Har du en uoppdaget popstjerne i deg?
bottom of page